L’equip de Vila Recasens sempre estem pendents dels canvis del mercat i de les seves necessitats, per aquest motiu oferim solucions d’alta qualitat i més eficients.
Realitzem tot tipus de reformes, rehabilitacions, construcció, decoració, etc …Oferint solucions tant a particulars com a empreses, comunitats de propietaris o administradors de finques. No ho dubti, contacti amb nosaltres i l’informarem sense cap tipus de compromís.
V,RECASENS-web-empresa
V,RECASENS-web-eficon

eficon

CONSTRUCCIÓ EFICIENT

Un sistema que millora la durabilitat, s’adapta al disseny, elimina els ponts tèrmics, s’ajusta a la normativa europea i reduieix el consum d’energia dels edificis.     +info   

Instal·lador sistema:
EUROMAC

ENERGIES RENOVABLES

El Sol es una font d’energia universal, gratuïta i inesgotable i nosaltes apostem per el seu aprofitament. A Vila Recasens podem instal·lar sistemes solars tèrmics o fer el manteniment per prevenir deterioraments.

Instal·lador sistema:

ecosinergies

V,RECASENS-web-solar
V,RECASENS-web-tancaments

TANCAMENTS

Oferim la millor relació qualitat/preu i per això treballem amb TAN-LUX, instal·lador FINESTRES PVC KÖMERLING que ofereixen immillorables nivells d’aïllament tèrmic i acústic.

TAN-LUX son distribuïdors i instal·ladors oficials de KÖMMERLING des de fa més de 10 anys.

 

TAN-LUX

REFORMES

El nostre equip de professionals està qualificat per afrontar rehabilitacions i reformes d’habitatges particulars, edificis comercials i industrials.

Tenim un alt compromís de qualitat, servei o tracte personalitzat i ens adaptem a les seves necessitats. Li gestionem tots els permisos i llicències necessaris per afrontar seva reforma amb les majors garanties.

V,RECASENS-web-reformes
V,RECASENS-web-obra

OBRA NOVA

A Vila Recasens oferim les claus i serveis que l’ajudaran en el procés de constucció d’obra nova, disposem dels certificats de Qualitat i Medi Ambient. Oferim la millor oferta qualitat-preu i ens adaptem a qualsevol pressupost. Si està pensant en la construcció d’obra nova demaneu-nos un pressupost sense compromís.